kosár

Kezdőlap Újdonságok Akciók Adataim Kapcsolat
banner
 

Tudatos Iroda

Új szemléletű weboldalt hozunk létre, amely szellemi és fizikai területen valósítja meg a vállalkozások és azok dolgozói számára a környezettudatos gondolkodásmód
vállalatirányításba épített tevékenységét.
Az évek során megszerzett szaktudásunk adott okot egy olyan tevékenység létrejöttére, amely egyben jelent megoldást az energiahatékonyság, a korszerű iroda és a stressz mentes munkahelyi légkör megvalósítására.
 
 A tudatos szemléletet gyakorlatba kell ültetni, erre kínálunk megoldást Tudatos Iroda szintjén. Tanácsadással szolgáljuk a vállalkozásokat, azaz igényfelmérés útján igazodunk a vállalatok szokásaihoz, irányt adunk egy olyan lépés felé, amely rámutat, hogy miként tudnak összhangban működni a vállalat dolgozói egy számukra korszerűen és hatékonyan működő irodában. Oktatásunk magasan képzett oktatókkal a műveltséget támogatja, fontos figyelmet fordítva az együttes tevékenységek stressz mentes kezelésére.
Egyre inkább fontos a tudatos szemlélet, ezért rakjuk rendszerünkbe az épületgépészeti korszerűsítést az irodai eszközökkel, és a dolgozói együttműködést a céltudatos oktatási rendszer pszichológiai támogatásával.
Igazodva a vállalkozások társadalmi szerepéhez, együttesen kidolgozott stratégiát valósítunk meg, természetesen a vállalat igényeihez és kereteihez mérten.
A tudatosságról régóta beszélnek világszerte, azonban ezt be kell építeni a gyakorlatba, nem maradhat továbbra is csak elméleti szinten.
 
Célunk a vállalkozások figyelmének felkeltése - országos szinten - egy olyan világnézet felé, ahol ne csak az energiagazdálkodás és a korszerű technológia legyen létfontosságú, hanem az ezeket működtető ember is, mert ezek együttesen tudják a cég sikerességét támogatni. Egy kézből kell létrehozni egy olyan vállalati szemléletet, ahol a gépészet, az irodai eszközök és a személyes kapcsolatok mind a cég javait szolgálják, ahol minden alkalmazott tudatában van egy jól működő és szervezett tevékenységrendszernek. Fontosnak tartjuk a vállalkozások – tevékenységi körönként eltérő – sikerességét, az alkalmazott dolgozók célorientált gondolkodása minden vezető számára alapja a sikernek. Ehhez járulnak hozzá képzéseink, oktatási platformunk bárki számára elérhető a weboldalunkon.Összetett keresés
Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

AKCIÓS TERMÉKEK

KONICA MINOLTA BIZHUB C35
150.000 Ft  130.000 Ft

Kosárba